Ohjelmapainotuksen aktiviteetit julkaistu!

Ohjelmapainotus on julkaistu!

Löydät Ohjelmapainotus-valikosta tietoa kulttuureista, ohjelmapainotuksen eri näkökohdista sekä löydät materiaalia käytettäväksi (esimerkiksi facebookin cover-kuva).

Aktiviteetit julkaistu

Löydät ohjelmapainotuksen aktiviteetit ja niille suoritusvinkkejä jokaisen ikäkauden omista valikoista. Osassa aktiviteetteja löytyy myös lisävinkki sen tekemiseen ja muutamalle aktiviteetille on tehty myös kokonainen valmis koloiltavinkki, jonka voit viedä partioiltaan suoraan.

Osallistu kisaan!

Keksittekö hauskan, toimivan tai mielenkiintoisen tavan tehdä ohjelmapainotuksen aktiviteetteja? Keräämme suoritusvinkkejä, kokonaisia koloiltoja sekä tarinoita aktiviteetteien teosta ohjelmapainotuksen nettisivuille. Vinkkejä meille lähettäneiden kesken arvotaan 4 kertaa vuoden aikana (maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun lopussa) partioryhmälle hyödyllinen palkinto.

Vinkit voi lähettää osoitteeseen henna.peltoniemi(at)partio.fi, laita otsikoksi Kulttuurit kohtaavat vinkki. Voit liittää mukaasi myös esimerkiksi valokuvia tai materiaaleja. Laitamme ne aina lähettäjän nimellä merkittynä jakoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *