Pelitehtävät – WAGGGSin maailmankeskukset

Tällä sivulla käydään läpi pelilauden tehtävät liittyen WAGGGSin maailmankeskuksiin. Tehtävät on merkitty pelilaudalla mm. seuraavalla kuviolla:

wagggs4

Our Cabana, Meksiko

”Joukkueenne on juuri saapunut Meksikoon ja suuntaatte “ikuisen kevään kaupunkiin” Cuernavacaan  (jossa aurinko paistaa koko vuoden!). Vierailette Our Cabanassa, joka on WAGGGSin World Centre. ”

Tehtävä: Meksiko tunnetaan kuuluisista värikkäistä seinämaalauksistaan eli muraaleista. Niitä ovat tehneet merkittävät taiteilijat kuten Frida Kahlo ja Diego Riviera. Tehtävänänne on luoda kahdessa minuutissa “elävä seinämaalaus” koko ryhmän kanssa käyttäen niin monia kirkkaita värejä kuin mahdollista. Olkaa luovia ja hyödyntäkää ympäriltänne löytyviä esineitä!

Pax Lodge, Iso-Britannia

”Olette saapuneet Isoon-Britanniaan ja suuntaatte Lontoon World Centre:iin. Pax Lodge sijaitsee lähellä keskustaa ja tarjoaa paljon tapahtumia vierailijoille. Pax Lodge on nimetty Baden-Powellien kunniaksi. Heidän Englannin kotinsa oli nimeltään Pax Hill ja Kenian koti taas Paxtu. “Pax” tarkoittaa rauhaa latinaksi. Partion yksi tärkeistä tavotteista on oppia elämään rauhassa yhdessä.”

Tehtävä: Muodostakaa kirjaimet PAX (tai PAX LODGE, jos teitä on todella monta) mahdollisimman luovasti.

Our Chalet, Sveitsi

”Joukkueenne on juuri saapunut Sveitsiin ja matkaatte Adelbodenin kaupunkiin. Siellä kiipeätte ylös Our Chaletille, joka oli ensimmäinen World Centre. Se avattiin vuonna 1932, ja on nyt paras paikka kokea ulkoilmaseikkailuita ja haastaa Sveitsin Alpit. Our Chalet sijaitsee kuvankauniissa laaksossa, jota ympäröi jopa 3244 metriä korkea vuorenhuiput! Tiesitkö, että World Centressä voi vierailla kuka tahansa, eikä pelkästään partiolaiset? Mukaan pääsee niin perhe kuin ystävätkin.”

Tehtävä: Rakentakaa mahdollisimman korkea vuori pelkästään ryhmän jäsenistä

 Viiden maailman keskus, Afrikka

”Olette saapuneet Afrikkaan, ja lähdette etsimään Viidettä World Centreä, joka voi sijaita missä tahansa Afrikan maassa! Tämä World Centre pyrkii tuomaan elämyksiä ja tapahtumia tyttöpartiolaisille ympäri Afrikkaa.”

Tehtävä: Jokaisella joukkueella on kolme minuuttia aikaa kirjoittaa ylös kaikki Afrikan alueelle kuuluvat maat. Joukkue, joka keksii eniten oikeita vastauksia, saa ylimääräisen heiton seuraavalla vuorolla!

Sangam, Intia

”Joukkueenne on päässyt Intiaan ja suuntaatte paikalliseen World Centreen. Sangam on sanskriittia ja tarkoittaa yhteen tulemista.”

Tehtävä: 16. lokakuuta 2015 Sangam täyttää 49. Se tarkoittaa, että vuosi 2016 tulee olemaan Sangamin 50. vuosi! Sangamissa on perinteenä laulaa “Paljon Onnea” vierailijoille mahdollisimman monella eri kielellä ja pitää paljon ääntä soittamalla gongeja, soittimia ja kattiloita. Nyt on teidän vuoronne pitää paljon ääntä ja laulaa “Paljon Onnea” Sangamille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *